Navigation Menu

MANDALAY BEVERIDGE CLUB HOUSE

LOCATIONBEVERIDGE, VIC
DESIGN FIRMBAYLEYWARD ARCHITECTS
PROJECT STORY

Mandalay Beveridge Club House, designed by BayleyWard Architects, is a community hub for the Mandalay Estate, offering a wealth of leisure facilities and natural meeting points for friends, family and neighbours. The Club House features a large gym, 50m swimming pool and fully licenced bar and dining facilities.

The interior and exterior spaces are warm and inviting. A group of Tiller lounge chairs by Didier feature in a break-out area near reception, while blue Doll Steel chairs by Billiani and white Porta Venezia bar stools feature in the dining area. On the outdoor deck, Stella outdoor armchairs by Ethimo are grouped around custom timber tables using Bold table bases by Pedrali.

Related Products